Petteri Järvinen

Kaikki blogit puheenaiheesta Tasavallan presidentinvaalit 2018

Vaalikampanjaan sekaannuttu? Presidentin kanslia: rikostutkinta käynnistetty

Enää ei sitten tarvinne pähkäillä, että mahtaakohan se itänaapuri nyt sentään hyvän luoteisen rajanaapurinsa presidentinvaaleihin sekaantua varsinkaan minkäänlaisilla normaalia infosotaa laittomammilla tavoilla... 

Tasavallan presidentti Sauli Niinistön lausunto Helsingin Sanomien sotilastiedusteluun liittyvästä artikkelista

Luku- ja kirjoitustaito maan johtamisessa

Suomalaisen yhteiskunnan johtamisessa tarvitaan kahta taitoa - luku ja kirjoitustaito. Vaalitenttien aikana heräsi kysymys millaista tietoa tarvitaan seuraavan kuuden vuoden aikana Pohjois-Esplanadi 1 osaamiskeskuksessa.  

Suomalaiset oppivat lukemaan lukkarikoulussa. Silloin ei vielä vaadittu lukemisen ymmärtämistä, puhumattakaan kyvystä selittää asioita muille. Presidentinvaaleissa ehdokkailla on oltava omakohtainen kyky lukemiseen, luetun ymmärtämiseen  ja asioiden selittämiseen muille.

Paavo Väyrynen - kunnioitettava valtiomies

Paavo Väyrynen, moninkertainen ministeri, kansanedustaja ja europarlamentaarikko on tehnyt näyttävän paluun Suomen politiikan kovimpaan ytimeen: Hän aikoo Suomen tasavallan presidentiksi. Hänen kannattajakorttejaan keränneiden ihmisten on täytynyt tehdä valtavan työ sillä jokin aika sitten Väyrynen ilmoitti Savon Sanomien mukaan, että kortteja oli saatu kerätyksi vain 10 000. Iltasanomat uutisoivat tänään (11.12) , että kortteja oli viety oikeusministeriöön jo yli 26 000.

Minkä vaadit muilta, vaadi se myös itseltäsi

Molemmissa iltapäivälehdissä (Ilta-Sanomat  ja  Iltalehti ) on arvioitu presidenttiehdokkaiden esiintymistä  Maanpuolustuskurssiyhdistyksen järjestämän paneelikeskustelun perusteella.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä