*

Petteri Järvinen

Kaikki blogit puheenaiheesta Iltasanomat

Ei minun kuppi teetä

Lontoossa pamahti jälleen kerran ja moni ihminen menetti henkensä. Tällä hetkellä kuolleita on 7 ja loukkaantuneita 48. Juha Sipilä on Twitter-tietojen mukaan shokissa. Eräs Iltasanomien toimittaja on nähtävästi kirjoituksensa perusteella jossakin toisenlaisessa mielentilassa.

Lontoossa asuva Minna-Riikka Härkönen kommentoi ”Terrorismi pelottaa, mutta niin pelottaa moni muukin asia”-kolumnissaan iskua esimerkiksi näin:

Ilta-Sanomien epäillään manipuloineen EU-eroa koskevaa mielipidemittaustaan

Tänään internetissä on kuohunut ylitse. Moni epäilee Iltasanomien manipuloineen mielipidemittaustaan, joka koski Suomen eroa Euroopan unionista.

Puolikymmenen aikaan julkaistu artikkeli on kerännyt jo yli 125 000 ääntä, mutta jotkut eivät usko niiden olevan todellisilta ihmisiltä. Internetissä kiertää myös juttuja siitä, kuinka 70 000 ääntä olisi tullut vain yhdentoista minuutin sisällä, mutta kukaan ei ole pystynyt vielä osoittamaan tätä väittämää todeksi, vaikka se heidän omaa narriatiiviaan tukisikin.

Media = Täyttä propagandaa

Viime päivinä ei ole mediassa paljoa muuta nähty kun uutisointa ilkivallasta ja anarkisteistä. Media ei tee muuta kuin mässäile, riepottele ja retostele sillä kun keskenkasvuiset nulikat tekivät ilkivaltaa.

Samaan aikaan Yle vajoaa ennätyssyvyyksiin kun se kaivaa sotaveteraanin kertomaan Suomen nato-jäsenyyden välttämättömyydestä. Ei voi kun nauraa medialla joka taivastelee itäisen naapurimme media propagandaa. Pata kattilaa soimaa.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä